Поїздка в Київ

Є на світі багато чудових міст. Але такого, як наш Київ, немає. Місто-герой, місто-музей, місто-сад - саме так його величають. Про Київ написано багато історичних праць та полотен, складено чимало легенд, віршів, пісень, музичнихтворів. Київ сьогодні знаний в усіх куточках землі та приваблює значну кількість туристів.

Нещодавно вихованці Сокальської санаторної школи-інтернату побували у Києві. Поїздка була організована обласним благодійним фондом «Допомога дітям Чорнобиля» та присвячена Міжнародному дню інваліда. З цим фондом вже не один рік співпрацює наш заклад і завжди радо відгукується на їхні пропозиції щодо організації дозвілля школярів.

Поїздка у столицю України мала пізнавально-розважальний зміст.

Спершу учні відвідали водно-інформаційний центр, інша назва якого «Музей води». Екскурсовод розповіла про гідросферу планети, запаси води та необоротні процеси, які виникають через необдуману діяльність людини. Загальний подив викликав гігантський, у половину людського росту, унітаз. Захопливим моментом було пускання мильних бульбашок величезних розмірів та «поцілунок» у долоньку дитини дивовижних японських рибок.

Школярі побували в зоопарку, який налічує 3250 тварин. Переглянули в планетарії шоу про розмаїття об’єктів безмежного космосу «Від землі - до Всесвіту».

Подорожуючи незнайомим містом, нашим мандрівникам доводилось самостійно вирішувати питання харчування. Швидким та смачним перекусом став сніданок та вечеря у McDonald’s в Києві.

Море позитивних емоцій та незабутніх вражень школярі привезли зі столиці додому.

Світлана Воробей, соціальний педагог

Сокальська санаторна школа-інтернат Поїздка в Київ Сокальська санаторна школа-інтернат Поїздка в Київ Сокальська санаторна школа-інтернат Поїздка в Київ Сокальська санаторна школа-інтернат Поїздка в Київ Сокальська санаторна школа-інтернат Поїздка в Київ Сокальська санаторна школа-інтернат Поїздка в Київ Сокальська санаторна школа-інтернат Поїздка в Київ

Сокальська санаторна школа-інтернат Поїздка в Київ Сокальська санаторна школа-інтернат Поїздка в Київ

Сокальська санаторна школа-інтернат Поїздка в Київ Сокальська санаторна школа-інтернат Поїздка в Київ Сокальська санаторна школа-інтернат Поїздка в Київ

Кiлькiсть переглядiв: 168

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.
КЗ ЛОР «Сокальська загальноосвітня санаторна школа III ступенів, ім. Т.Г.Шевченка»

м.Сокаль, Львівська обл., вул.Тартаківська,10

E-mail: sokal_sanatorn@ukr.net

Дата останньої зміни 25 Квітня 2024

Фотогалерея