Грудневі посиденьки

Цими днями учні 6 – их класів Сокальської санаторної школи– інтернату зустрілися у затишній залі шкільного музею ,,Берегиня” на вечорниці, щоб опрацювати найактуальніше питання сьогодення, як вирішити суперечності без бійки.

Для цього вихованці відкрили одну із сторінок українського народу, зробили своєрідний екскурс у минуле. Так однією з найрозповсюдженіших розваг молоді в Україні була ,,вулиця” – своєрідні вечорниці дівчат і хлопців просто неба, де вирішувалися суперечки мирним шляхом, а іноді й за допомогою гри. Діти спробували відтворити цю ситуацію, але з погляду сьогодення. Господарі вечорниць провели різноманітні та цікаві конкурси на знання українських народних пісень, прислів’їв. Хлопці показували свою силу за допомогою сталевої руки (армреслінгу), а також вміння орієнтуватися на місцевості.

Дівчатка показали своє вміння гарно сперечатися. Учасники ,,вулиці” продемонстрували кмітливість, розум та креативність у розгадуванні загадок. Завершилося святкове дійство чаюванням з різноманітними смаколиками. Сподіваємося, що хороша традиція спільного відпочинку продовжуватиметься й надалі.

У нас, у вас хай буде гаразд, Щоб і ви, і ми щасливі були!

Вихователі: Дацишин Т.І. , Войтко М.І.

Сокальська санаторна школа-інтернат Грудневі посиденьки Сокальська санаторна школа-інтернат Грудневі посиденьки Сокальська санаторна школа-інтернат Грудневі посиденьки Сокальська санаторна школа-інтернат Грудневі посиденьки

Сокальська санаторна школа-інтернат Грудневі посиденьки

Кiлькiсть переглядiв: 155

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.
КЗ ЛОР «Сокальська загальноосвітня санаторна школа III ступенів, ім. Т.Г.Шевченка»

м.Сокаль, Львівська обл., вул.Тартаківська,10

E-mail: sokal_sanatorn@ukr.net

Дата останньої зміни 25 Квітня 2024

Фотогалерея