Пребагаті народні скарби

Нещодавно у 8-б класі Сокальської санаторної школи-інтернаті, в рамках місячника національного виховання «Я починаюсь з отчої землі », відбулося виховне заняття в ігровій формі «Етно-патріотичний інтелектуальний спринт».

Виховуючи повагу до історичної спадщини українського народу, формуючи національну свідомість школярів, систему моральних цінностей, поглиблюючи знання про нашу державу, діти виконали декілька конкурсних завдань на знання символіки, звичаїв, традицій, відповіли на ряд бліц-запитань. Формуючи навички спільної діяльності, у завданнях «Народна скарбничка», вихованці проявили знання великої кількості приказок, загадок, скоромовок. Дітям було запропоновано за допомогою пантоміми показати прислів’я. Виховуючи почуття любові до України, у вправі «Мікрофон» учні продовжували фразу «Для мене Україна – це …». На завершення заходу – відзначили найактивнішого учасника спринту.

Мар’яна Піщук, вихователь

Сокальська санаторна школа-інтернат Пребагаті народні скарби Сокальська санаторна школа-інтернат Пребагаті народні скарби

Кiлькiсть переглядiв: 203

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.
КЗ ЛОР «Сокальська загальноосвітня санаторна школа III ступенів, ім. Т.Г.Шевченка»

м.Сокаль, Львівська обл., вул.Тартаківська,10

E-mail: sokal_sanatorn@ukr.net

Дата останньої зміни 25 Квітня 2024

Фотогалерея