Родина єднає коріння святі

Відчуття тепла, добра, сімейного затишку залишилося у серці після родинного свята «З родини йде життя людини», яке нещодавно було проведене у Сокальській санаторній школі – інтернаті учнями 2 класу та вихователями Мартинюк О.Б. і Мусій О.П.

Весело і гамірно було в актовій залі школи. Ценаймолодшіучні запросили на "Родинне свято" своїхнайрідніших людей: батьків, братів та сестер, бабусь та дідусів. В програмібулодекламуваннявіршів, пісні, танці, конкурси, гуморески про цікаві тасмішнівипадкиізсімейногожиття.

Свято перетворилося у прекрасний концерт, в якомукожнасім’я на високомурівні представила своїталанти. Зачарували всіх своїх співом Сашко Бойчук із бабусею Марією, які виконували пісню «Моя Галичино», Дробний Саша із бабусею Лілею, які проспівали пісню «Бабця, бабуся», захоплено глядачі слухали українську народну пісню «Зеленеє жито, зелене», яку подарували нам Тетяна Пінковська з дідусем Володимиром і сестричкою Анею.

І, як результат, - гарнийнастрій для присутніх, а для самих діток – усвідомленняважливостіщасливої та повноцінноїродини в життікожноїлюдини.

Свято вдалося. Якщо більше було б у нас таких заходів, і престиж сім’ї був би набагато вищий, і суспільство наше було б кращим — і душі наші світлішими й добрішими були б.

Вихователі Мартинюк О.Б., Мусій О.П.

/Files/photogallery/1257/Родина єднає коріння святі_2016_10.JPG /Files/photogallery/1257/Родина єднає коріння святі_2016_2.JPG /Files/photogallery/1257/Родина єднає коріння святі_2016_4.JPG /Files/photogallery/1257/Родина єднає коріння святі_2016_9.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 143

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.
КЗ ЛОР «Сокальська загальноосвітня санаторна школа III ступенів, ім. Т.Г.Шевченка»

м.Сокаль, Львівська обл., вул.Тартаківська,10

E-mail: sokal_sanatorn@ukr.net

Дата останньої зміни 25 Квітня 2024

Фотогалерея