Книжковий форум

12 – 15 травня у місті Львові проходив Дитячий книжковий форум. Не оминули це дійство й учні Сокальської санаторної школи-інтернату. Школярі відвідали форум і прийняли участь в різноманітних майстер-класах і квестах. Крім того діти відвідали Народний музей Тараса Шевченка, ознайомилися з експозиціями, спілкувалися з письменником Зеновієм Филипчуком. Тут семикласники писали вітальні листівки воїнам АТО, навчилися в’язати вузли з юними пластунами, складали рюкзак для походу, грали у настільні ігри.

Школярі прийняли участь у грі «Країна героїв», де для перемоги потрібно було здобути певні суперсили. Для цього вони приймали участь в різноманітних квестах. Книжково-музейний – знайомилися з історією створення книг та книговидання, простір читання – вивчали карти країн та виконували цікаві пошукові завдання. Також відвідали зоокуточок від Львівського еколого-натуралістичного центру, майстер-класи «Прикраси з фетру», «Мандрівка в джунглі» та інші. Прослухали лекцію від працівників музично-меморіального музею Соломії Крушельницікої «Музика серед нас» й цікаві наукові завдання від НУ «Львівська Політехніка».

Дуже важливим і пізнавальним було знайомство з різноманітними видавництвами та представленими ними книгами. Країна книг радо прийняла школярів.

Вихователь Сольвар О.З.

Сокальська санаторна школа-інтернат Дитячий книжковий форум Сокальська санаторна школа-інтернат Дитячий книжковий форум Сокальська санаторна школа-інтернат Дитячий книжковий форум Сокальська санаторна школа-інтернат Дитячий книжковий форум Сокальська санаторна школа-інтернат Дитячий книжковий форум Сокальська санаторна школа-інтернат Дитячий книжковий форум Сокальська санаторна школа-інтернат Дитячий книжковий форум Сокальська санаторна школа-інтернат Дитячий книжковий форум Сокальська санаторна школа-інтернат Дитячий книжковий форум Сокальська санаторна школа-інтернат Дитячий книжковий форум Сокальська санаторна школа-інтернат Дитячий книжковий форум Сокальська санаторна школа-інтернат Дитячий книжковий форум Сокальська санаторна школа-інтернат Дитячий книжковий форум Сокальська санаторна школа-інтернат Дитячий книжковий форум Сокальська санаторна школа-інтернат Дитячий книжковий форум Сокальська санаторна школа-інтернат Дитячий книжковий форум Сокальська санаторна школа-інтернат Дитячий книжковий форум Сокальська санаторна школа-інтернат Дитячий книжковий форум

Кiлькiсть переглядiв: 174

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.
КЗ ЛОР «Сокальська загальноосвітня санаторна школа III ступенів, ім. Т.Г.Шевченка»

м.Сокаль, Львівська обл., вул.Тартаківська,10

E-mail: sokal_sanatorn@ukr.net

Дата останньої зміни 25 Квітня 2024

Фотогалерея