Екскурсія на страусину ферму

Навколишній світ повний райдужних фарб і чарівних звуків. Лоно природи заворожує своєю первозданною красою, безцінними скарбами. Достаток одних тільки квітів вражає різновидом неймовірних форм і ароматів, як найдосвідченіших флористів, так і простих обивателів. Квітучі луки звуть дзвінкою піснею жайворонка і запашним пахощами різнотрав’я.

Рослинний і тваринний світи завжди готові з нами подружитися. В цьому переконалися учні 5Б класу Сокальської санаторної школи-інтернату під час екскурсії на страусину ферму в с. Вільха Сокальського району. Діти, разом із класним керівником Шведик Г.Г. та вихователем Войтко М.І., зустрілися з чарівними представниками тваринного світу – величавими та гордими птахами Південної Африки – страусами. Працівниця ферми п. Зубик Оксана Йосипівна розповіла, що страус— нелітаючий птах,його криласлабо розвинуті. Страуси можуть довгий час обходитися без води, але при нагоді охоче п'ють воду та купаються. У неволі страуси живуть до 50 років. Розвивають швидкість 60-70 км/год. Середня вага становить 50-75кг, окремі самці можуть важити до 131кг.

Діти змогли близько підійти до цих дивовижних птахів, погодувати їх. А ще вони потримали в своїх руках яйця найбільшого птаха на землі.

Дякуючи таким приватним підприємствам, здійснюються заходи щодо охорони використання і відтворення тваринного світу в інтересах нинішнього і майбутніх поколінь України.

Класний керівник Шведик Г.Г.

/Files/photogallery/1253/Екскурсія на страусину ферму _2016_1.JPG /Files/photogallery/1253/Екскурсія на страусину ферму _2016_2.JPG /Files/photogallery/1253/Екскурсія на страусину ферму _2016_3.JPG /Files/photogallery/1253/Екскурсія на страусину ферму _2016_4.JPG /Files/photogallery/1253/Екскурсія на страусину ферму _2016_5.JPG /Files/photogallery/1253/Екскурсія на страусину ферму _2016_7.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 443

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.
КЗ ЛОР «Сокальська загальноосвітня санаторна школа III ступенів, ім. Т.Г.Шевченка»

м.Сокаль, Львівська обл., вул.Тартаківська,10

E-mail: sokal_sanatorn@ukr.net

Дата останньої зміни 25 Квітня 2024

Фотогалерея