Твори добро, бо ти людина.

Нещодавно в 5-Б кл. Сокальської санаторної школи-інтернату відбулася ситуаційно-рольова гра «Я вірю в силу доброти». Шляхом створення психологічних ігор і ситуацій підвели учнів до розуміння важливості взаємодопомоги в колективі. Діти із задоволенням слухали стародавню історію про мудреця, грали в ігри «Збери слово», «Конституція дружби», «Створення дерева доброти», «Абетка дружби».

Вихованці з радістю виконали вправу на саморегуляцію «Врятуй пташеня», брали участь в анкетуванні. Учні колективно виготовили пам’ятку «Добрих і корисних справ», дійшли висновку, що час невпинно біжить вперед . Людина на цім світі не вічна, життя коротке і гріх витрачати його на погані справи. Отож, потрібно творити добро, відкривати своє серце і душу для ближніх.

Вихователь Войтко М.І.

Сокальська санаторна школа-інтернат Твори добро, бо ти людина. Сокальська санаторна школа-інтернат Твори добро, бо ти людина. Сокальська санаторна школа-інтернат Твори добро, бо ти людина. Сокальська санаторна школа-інтернат Твори добро, бо ти людина. Сокальська санаторна школа-інтернат Твори добро, бо ти людина. Сокальська санаторна школа-інтернат Твори добро, бо ти людина.

Кiлькiсть переглядiв: 273

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.
КЗ ЛОР «Сокальська загальноосвітня санаторна школа III ступенів, ім. Т.Г.Шевченка»

м.Сокаль, Львівська обл., вул.Тартаківська,10

E-mail: sokal_sanatorn@ukr.net

Дата останньої зміни 09 Квітня 2024

Фотогалерея