Так натхненно дзвонять Великодні дзвони

Свято Великодня — одне з найвеличніших свят. Це день, коли душі усіх християн радіють Воскресінню Христа.

В рамках місячника духовності “Відчини своє серце добру”, у 3 класі було проведено виховний захід “Великодні дива”. Учні з невимовною щирістю намагалися донести до глядачів величність і особливе значення одного з найбільших у житті християн свята. Розповіли про Вербну неділю, про те, звідки з' явилася в нас традиція освячувати гілочки верби. Потім пригадали про традиції та повір ' я українців, що стосуються свята, інсценізували “Легенду про писанки”. У виконанні дітей на святі звучали великодні пісні, у яких возвеличувалося Воскресіння Христове. Діти інсценізували сценку “У Великодньому кошику”, де головні слкладники — паска, свічечка, писанки, сир, масло, ковбаса, хрін. Кожен персонаж наголосив на своєму особливому значенні.

Свято Паски у школі закінчилося. Але той маленький вогник надії та любові, що загорівся у наших душах від гучного і величного “Христос Воскрес!” і досі палахкотить. А уста тихенько шепочуть у відповідь - “Воістину Воскрес”.

Вихователі Білецька О.О.,Чугай І.М.

Сокальська санаторна школа-інтернат Так натхненно дзвонять Великодні дзвони Сокальська санаторна школа-інтернат Так натхненно дзвонять Великодні дзвони Сокальська санаторна школа-інтернат Так натхненно дзвонять Великодні дзвони Сокальська санаторна школа-інтернат Так натхненно дзвонять Великодні дзвони Сокальська санаторна школа-інтернат Так натхненно дзвонять Великодні дзвони

Кiлькiсть переглядiв: 83

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.
КЗ ЛОР «Сокальська загальноосвітня санаторна школа III ступенів, ім. Т.Г.Шевченка»

м.Сокаль, Львівська обл., вул.Тартаківська,10

E-mail: sokal_sanatorn@ukr.net

Дата останньої зміни 25 Квітня 2024

Фотогалерея