Краще гір є тільки гори...

Вже на порозі осінь стала
І школа в гості завітала,
Розпочалися сірі будні;
Та дні ці літні незабутні...

Ось і закінчилося літо… Чудова пора спекотних днів і теплих ночей. Найкращий час для втілення усіх своїх мрій і бажань, задумів і планів. Час канікул, коли можна займатися всім, чим душа забажає.

І ось уже й осінь у розпалі своїх сил і барв. Та знову шкільний дзвоник кличе на урок. А в душі, у спогадах - тепле літечко, канікули...

Про те, як провели свої літні канікули у таборі "Нарцис" міста Хуст Закарпатської області, розповідають учні Сокальської санаторної школи- інтернату:

учениця 9 класу, Татаровська Анастасія: "Цього року я разом із учнями нашої школи відпочивала у таборі "Нарцис". Коли ми прибули у пункт призначення, нас дуже привітно зустріли працівники закладу. Всі діти знайшовши свої кімнати, були приємно вражені гарними умовами. А ще мені дуже сподобався навколишній краєвид...."

учениця 8 класу, Фесіна Тетяна: "Ми ходили на різні екскурсії, дуже гарно проводили свій час. Брали участь у різноманітних змаганнях та конкурсах. Сподобалися й вожаті, які за цей час стали нашими друзями. Коли настав час їхати додому, ми з болем у душі прощалися із ними та з іншими дітьми..."

учениця 9 класу, Ковальська Діана: "Загалом мені все сподобалося. Особливо сподобались екскурсії... Годували нас дуже добре і смачно. Умови проживання також були хороші. Як на мене, це літнє оздоровлення було дуже цікавим, пізнавальним та розважальним."

учениця 7 класу, Шумик Кароліна: "...Найкращі враження у мене склав водоспад Шипіт і озеро Синевир. Такої краси як там, я ще ніде не бачила. Це було дуже класно..."

учениця 7 класу, Єрмакович Христина: "...Мені найбільше сподобалась екскурсія на "Чорну гору". Там ми цілий день відпочивали, купались, засмагали на сонці та спускались із гірок. Атмосфера в той день була чудовою."

учень 8 класу, Гнідець Іван: "...У Велятині на термальних водах нам розповідали, що воду викачують із надр землі і охолоджують. А й справді, вода там була дуже теплою та солоною...Із вершини Мукачівського замку я побачив усе місто, наче на долоні...У таборі була своя валюта "нарцисики". Їх можна було отримати за допомогу вожатим, або обміняти на якусь послугу..."

учениця 8 класу, Климюк Катерина: "У Карпатах мені дуже сподобалося. Ми їздили на різні озера, термальні води, водоспади, а також на підйомники. Саме підйомники сподобались мені найбільше. Ті враження, і той красивий краєвид я ніколи не забуду!"

учні 7-их класів, Воробійчук Роман, Хом'як Олександр, Ковальчук Богдан: "Літній відпочинок у Карпатах був чудовим. Пізнавальною була екскурсія у замок Паланок. Також дуже сподобались термальні води, на яких ми були декілька раз. Кожен вечір ми ходили на дискотеку, де могли класно відпочити та потанцювати. Для хлопців організовувався футбол, подивитись на який приходили усі діти. Ми б з радістю поїхали туди ще раз."

учениця 8 класу, Дмитрук Дарина: "Цього літа я відпочивала у Карпатах, а саме у чудовому містечку Хуст. Там познайомилась з новими друзями, весело відпочила та оздоровилася."

учень 6 класу, Ткачик Андрій: "...Загалом відпочинок був дуже цікавим та веселим. Я задоволений, що побував у Карпатах та й з радістю поїхав би ще. "

учні 11 класу, Валентин Сацик, Руслан Наконечний, Юрій Панаїд: "...Найбільше сподобались наші вожаті, які завжди підтримували й допомагали нам. За це ми їм дуже вдячні. Також сподобався екскурсовод пані Марина, яка ознайомила нас з багатьма новими місцями..."Нарцис" подарував багато приємних вражень. Ми дуже задоволені цим відпочинком. "

учениця 11 класу, Очабрук Наталя: "Я вперше побувала у Карпатах та була надзвичайно вражена красою природи Карпатських гір... Це літо залишиться у мене в пам’яті надовго, і спогади про нього будуть підбадьорювати мене протягом всього навчального року."

Підготувала: соціальний педагог Світлана Воробей

Літнє оздоровлення учнів Сокальської санаторної школи-інтернат влітку 2015 року

Сокальська санаторна школа-інтернат Краще гір є тільки гори... Сокальська санаторна школа-інтернат Краще гір є тільки гори... Сокальська санаторна школа-інтернат Краще гір є тільки гори... Сокальська санаторна школа-інтернат Краще гір є тільки гори... Сокальська санаторна школа-інтернат Краще гір є тільки гори... Сокальська санаторна школа-інтернат Краще гір є тільки гори... Сокальська санаторна школа-інтернат Краще гір є тільки гори... Сокальська санаторна школа-інтернат Краще гір є тільки гори... Сокальська санаторна школа-інтернат Краще гір є тільки гори...

Кiлькiсть переглядiв: 387

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.
КЗ ЛОР «Сокальська загальноосвітня санаторна школа III ступенів, ім. Т.Г.Шевченка»

м.Сокаль, Львівська обл., вул.Тартаківська,10

E-mail: sokal_sanatorn@ukr.net

Дата останньої зміни 25 Квітня 2024

Фотогалерея