Життя і безсмертя

Нещодавно у 9 класі Сокальської санаторної школи-інтернату, в рамках оголошеного року видатного політичного діяча та засновника Народного Руху України В’ячеслава Чорновола, відбулася виховна година «Творець української незалежності».

Учні отримали історичну довідку та розширили свої знання про духовне життя видатних людей України. Відеоперегляд із серії «Обличчя української історії» сприяв вихованню у підлітків почуття патріотизму до рідної Батьківщини, громадської свідомості, гордості за свою націю. Добірка слайдів «Без В’ячеслава Чорновола. Життя і безсмертя у фото» допомогла дітям у пізнанні розуміння суті людського життя, сприяла вихованню людяності, працьовитості, відповідальності, любові до людей і рідної землі.

Старшокласники вшанували пам’ять громадського діяча біля меморіальної дошки на площі Січових стрільців зі словами однієї із публікацій про Героя: «…він спалахнув, як висока і чиста зірка на українському політичному небосхилі і навіки залишився там, у небі наших надій, нашої Правди і нашої Волі».

Піщук М.Г., вихователь

Сокальська санаторна школа-інтернат Життя і безсмертя Сокальська санаторна школа-інтернат Життя і безсмертя Сокальська санаторна школа-інтернат Життя і безсмертя

Кiлькiсть переглядiв: 248

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.
КЗ ЛОР «Сокальська загальноосвітня санаторна школа III ступенів, ім. Т.Г.Шевченка»

м.Сокаль, Львівська обл., вул.Тартаківська,10

E-mail: sokal_sanatorn@ukr.net

Дата останньої зміни 25 Квітня 2024

Фотогалерея