Перемога в серцях поколінь

Нещодавно учні Сокальської школи-інтернату ім. Т.Г.Шевченка віддали данину пам’яті тим, хто загинув на фронтах Другої Світової війни, і тим, хто віддав життя, щоб ми жили щасливо: воїнам УПА, Небесній Сотні, борцям за незалежність та загиблим добровольцям в АТО.

У день пам’яті та примирення -- 8 травня учні 7,10 класів разом з класним керівником Хриплюк Наталією Анатоліївною занесли квіти до могил загиблих воїнів на кладовище у м. Сокалі з вдячністю в серцях і з надією, що мир настане в Україні. На грудях вихованці мали квітку червоного маку - символ перемоги і пам’яті.

З нагоди 72 річниці перемоги над нацизмом семикласники підготували тематичну лінійку «Миру-бути! Перемога в наших серцях» та виготовили плакат під гаслом «Пам’ятаємо! Перемагаємо! 1939-1945».

«Ми пам’ятаємо, якою страшною трагедією для українців була Друга Світова війна, що агресора зупинили спільними зусиллями об’єднані нації та воїни УПА, які боролись за суверенну Україну. Ця пам'ять робить нас сильнішими. Вона-запорука неминучості нашої перемоги сьогодні», у заключному слові наголосила Наталія Анатоліївна. А учні закінчили лінійку молитвою та словами : «Господи! Збережи Україну! Миру-бути!»

Семенюк Христина, учениця 7 кл.

Сокальська санаторна школа-інтернат Перемога в серцях поколінь Сокальська санаторна школа-інтернат Перемога в серцях поколінь Сокальська санаторна школа-інтернат Перемога в серцях поколінь Сокальська санаторна школа-інтернат Перемога в серцях поколінь Сокальська санаторна школа-інтернат Перемога в серцях поколінь Сокальська санаторна школа-інтернат Поклонися, земле, пам’яті Тараса

Кiлькiсть переглядiв: 220

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.
КЗ ЛОР «Сокальська загальноосвітня санаторна школа III ступенів, ім. Т.Г.Шевченка»

м.Сокаль, Львівська обл., вул.Тартаківська,10

E-mail: sokal_sanatorn@ukr.net

Дата останньої зміни 09 Квітня 2024

Фотогалерея