Земля на долонях турботи

Нещодавно у Сокальській санаторній школі-інтернаті в рамках місячника екологічної грамотності «Я – житель планети Земля» відбулася тематична лінійка «Світ навколо нас», яку підготували і провели учні 8б класу.

Сприяючи формуванню етичних взаємин людини з природою, діти звернули увагу на красу довкілля у поетичних рядках під музичний супровід. Привертаючи увагу учнів до екологічних проблем, вказали на недопустимість бездумного втручання людини у природу, порушили проблему розумного застосування досягнень науки та особистої відповідальності кожного за стан довкілля. Вихованці переглянули відеоролики «Крик Землі» та «Екологічні проблеми Землі». Виховуючи в учнів кращі якості, притаманні ментальності українського народу, розвиваючи творчу, інформативну, самоосвітню компетентності, діти представили рухливу композицію «Де така ще є земля?», а учні 3кл. взяли участь у інсценізації «Природа – наш рідний дім».

Завершився захід узагальненням про те, що милуючись джерелом життя – природою, потрібно пам’ятати про гуманне і толерантне ставлення до навколишнього середовища.

Мар’яна Піщук, вихователь

Сокальська санатона шокла-інтернат Земля на долонях турботи Сокальська санатона шокла-інтернат Земля на долонях турботи Сокальська санатона шокла-інтернат Земля на долонях турботи

Кiлькiсть переглядiв: 158

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.
КЗ ЛОР «Сокальська загальноосвітня санаторна школа III ступенів, ім. Т.Г.Шевченка»

м.Сокаль, Львівська обл., вул.Тартаківська,10

E-mail: sokal_sanatorn@ukr.net

Дата останньої зміни 25 Квітня 2024

Фотогалерея