Торгівля людьми – сучасне рабство

Сьогодні у засобах масової інформації все частіше з'являються матеріали про сучасне рабство - торгівлю людьми. Адже вона може торкнутися кожного, незалежно від віку, статі, освіти чи соціального статусу. Тому саме ми повинні потурбуватися про себе, бути юридично грамотними, знати, які небезпеки можуть чатувати на нас, та як себе захистити.

Недарма народна мудрість каже: "Попереджений - наполовину захищений". Тож важливим завданням педагогів Сокальської санаторної школи- інтернату є убезпечення вихованців від тенет шахраїв. З метою підвищення рівня обізнаності старшокласників щодо проблеми торгівлі людьми соціальним педагогом Воробей С.І. спільно з вчителем інформатики Семенчук К.В., з учнями 9-11 класів, були проведені інтерактивні комп’ютерні тренінги «Торгівля людьми – сучасне рабство. Захисти себе, своїх рідних та близьких». Старшокласники пройшли електронний курс з Програми протидії торгівлі людьми Міжнародної організації з міграції в Україні. Завершальним етапом навчання була Онлайн - перевірка знань у вигляді тестування. За успішне проходження тестів учні отримали сертифікати.

Соціальний педагог Воробей С.І.

Сокальська санаторна школа-інтернат Торгівля людьми – сучасне рабство Сокальська санаторна школа-інтернат Торгівля людьми – сучасне рабство Сокальська санаторна школа-інтернат Торгівля людьми – сучасне рабство

Кiлькiсть переглядiв: 362

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.
КЗ ЛОР «Сокальська загальноосвітня санаторна школа III ступенів, ім. Т.Г.Шевченка»

м.Сокаль, Львівська обл., вул.Тартаківська,10

E-mail: sokal_sanatorn@ukr.net

Дата останньої зміни 25 Квітня 2024

Фотогалерея