Вода – багатство Землі

В рамках місячника екологічної грамотності з учнями 5-х класів Сокальської санаторної школи-інтернату була проведена виховна година «Без води - нема життя».

У народі кажуть: «Водиця – усього цариця». Справді, немає в світі такої речовини, яка могла б замінити цей мінерал. Школярі в ході заняття навели багато прикладів, які вказують на роль води у природі та житті людини, торкнулися таємниці води, її властивостей, значення. Під час гри «Я - репортер», підготували інформацію про лікувальні властивості води, дізналися про те, що вода має пам’ять. Діти відгадували загадки, відповідали на питання вікторини.

Вихованці зрозуміли, що вода - не просто дар природи, а основа життя. На жаль, не всі розуміють цінність води. Переглянувши відеоролик про забруднення водоймищ, школярі зрозуміли, що воду треба берегти як основне джерело майбутнього життя на Землі.

Ващук О.Я., вихователь

Сокальська санаторна школа-інтернат Вода – багатство Землі Сокальська санаторна школа-інтернат Вода – багатство Землі Сокальська санаторна школа-інтернат Вода – багатство Землі Сокальська санаторна школа-інтернат Вода – багатство Землі

Кiлькiсть переглядiв: 116

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.
КЗ ЛОР «Сокальська загальноосвітня санаторна школа III ступенів, ім. Т.Г.Шевченка»

м.Сокаль, Львівська обл., вул.Тартаківська,10

E-mail: sokal_sanatorn@ukr.net

Дата останньої зміни 25 Квітня 2024

Фотогалерея