Лийся дзвінко, українська пісне!

Пісня… Хто не був зачарований нею! Це душа народу, це безмежне поле, засіяне зерном історії і заквітчане людськими надіями, це любов до Вітчизни і ненависть до її ворогів.

Нещодавно у Сокальській санаторній школі-інтернаті відбулося надзвичайно веселе, колоритне свято «Лийся дзвінко, українська пісне!» Підготували захід учні 8-А класу разом із своїми наставниками. Глядацька аудиторія була зачарована співом та мелодійним виконанням пісень учнями 6-11 класів та вихователів. Діти відчули і усвідомили, що народні пісні мають чудову здатність окрилювати поривання, надихати у навчанні, розраджувати в горі, тамувати душевні болі, множити силу в боротьбі. З особливим захопленням вихованців підтримували педагоги, яких переповнювала гордість за обдарованих, талановитих дітей.

Це ж правду люди кажуть, що українець співає цілий рік і цілий вік. Так нам від Бога дано.

Левочко І.С., вихователь

Сокальська санаторна школа-інетрнат Лийся дзвінко, українська пісне! Сокальська санаторна школа-інетрнат Лийся дзвінко, українська пісне! Сокальська санаторна школа-інетрнат Лийся дзвінко, українська пісне! Сокальська санаторна школа-інетрнат Лийся дзвінко, українська пісне! Сокальська санаторна школа-інетрнат Лийся дзвінко, українська пісне! Сокальська санаторна школа-інетрнат Лийся дзвінко, українська пісне! Сокальська санаторна школа-інетрнат Лийся дзвінко, українська пісне! Сокальська санаторна школа-інетрнат Лийся дзвінко, українська пісне!

Кiлькiсть переглядiв: 195

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.
КЗ ЛОР «Сокальська загальноосвітня санаторна школа III ступенів, ім. Т.Г.Шевченка»

м.Сокаль, Львівська обл., вул.Тартаківська,10

E-mail: sokal_sanatorn@ukr.net

Дата останньої зміни 25 Квітня 2024

Фотогалерея