Задоволення на всі смаки

Нещодавно у Сокальській санаторній школі-інтернаті, в рамках місячника «Обдаровані діти – майбутнє України», Клуб вихідного дня запросив учнів на фестиваль переможців районних, обласних, всеукраїнських конкурсів 2016 року «Таланти твої, Сокальщино». Наші вихованці вкотре побували у Народному домі «Просвіта» на презентації творчого доробку дітей та дорослих, які презентували звичаї та традиції Сокальщини.

Під час прогулянки вулицями міста, спілкуючись та розвиваючи спостережливість, діти зауважили на гілках дерева символічні червоні сердечка на стрічках, що додало ще більше передсвяткового настрою. У переддень святого Валентина Клуб вихідного дня відкрив майстерню «Чарівна скринька». Розвиваючи уяву та здібності, діти фантастично чаклували над виробами з фетру. За мить веселі сердечка з усмішками смайликів виблискували у руках вихованців, адже найкращі подарунки зроблені своїми руками.

Піщук М., Войтко М., вихователі

Сокальська санаторна школа-інтернат Задоволення на всі смаки Сокальська санаторна школа-інтернат Задоволення на всі смаки Сокальська санаторна школа-інтернат Задоволення на всі смаки Сокальська санаторна школа-інтернат Задоволення на всі смаки

Кiлькiсть переглядiв: 158

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.
КЗ ЛОР «Сокальська загальноосвітня санаторна школа III ступенів, ім. Т.Г.Шевченка»

м.Сокаль, Львівська обл., вул.Тартаківська,10

E-mail: sokal_sanatorn@ukr.net

Дата останньої зміни 11 Березня 2024

Фотогалерея