Звіт про проведення тижня англійської мови

З 23 по 28 січня у Сокальській санаторній школі-інтернат ім. Т.Г.Шевченка був проведений предметно-методичний тиждень англійської мови.

Вивчення англійської мови – процес складний, але багатогранний і цікавий. Варто замислитись, що саме англійська мова є неповторним засобом спілкування між людьми різних національностей. Оволодіння іноземною мовою, а саме англійською мовою, є потребою сьогодення.

В нашій школі цей тиждень став довгоочікуваною подією для усіх учнів початкової, середньої та старшої ланки. Тиждень англійської мови – це не лише звіт про виконану роботу, це свято англійської мови, у якому брали учать всі бажаючі.

Цікаві та змістовні конкурси, відео-презентації та їх обговорення, перегляд фільмів, створення проектів та стінгазети були запропоновані учням 1–11 класів вчителями англійської мови: Салій Л.І., Наконечним В.Р., Криштоф Т.М.

Для учнів 1-4 класів був проведений квест-вікторину на тему: “Learning English is so funny”. Також для них було проведено «Свято англійської мови» де діти з цікавістю відповідали на запитання, пов'язані із Великою Британією, пригадали вивчені віршики та пісні, грали в гру «зіпсований телефон».

Учні 5-7 класів активно працювали над створенням проектно-пошукових робіт на тему: “My favourite sport”. Відбулася відео-презентація одного з найсучасніших видів спорту “Teqball – What is this?” Після перегляду даного відео відбувся брейн-ринг на тему Teqball та його майбутнє.

Також відбулася патріотична гра-змагання серед учнів 8-9х класів “We love Ukraine”. Метою даного заходу було узагальнити уміння та навички учнів з вивченого матеріалу, розширювати лінгвістичний кругозір учнів, прищеплювати любов до Батьківщини, розвивати інтелектуальні здібності учнів за допомогою гри. Учні із задоволенням виконували цікаві завдання та намагалися бути кращими.

Цікаве відео та подальше його обговорення в форматі круглий стіл відбулося серед учнів 9-11х класів на тему: “Unknown things about London and Great Britain”. Учні із великим зацікавленням переглядали вищезазначене відео, а пізніше самостійно вели дискусію про відомі та цікаві їм факти про Лондон та Великобританію.

Проведений тиждень показав, що учні не байдужі до вивчення англійської мови, вміють та прагнуть розвивати свою пам’ять, мислити, люблять позаурочні заходи та беруть активну учать у конкурсах. Святкова атмосфера в школі сприяла успішній реалізації всіх наших спільних задумів. Дякуємо учням школи за активну участь у проведенні тижня. Бажаємо й надалі перемагати та показувати гарні результати!

Наконечний В.Р. вчитель англійської мови.

/Files/photogallery/1282/Тижень англійської мови_2017_1.JPG /Files/photogallery/1282/Тижень англійської мови_2017_3.JPG /Files/photogallery/1282/Тижень англійської мови_2017_4.JPG /Files/photogallery/1282/Тижень англійської мови_2017_5.JPG /Files/photogallery/1282/Тижень англійської мови_2017_6.JPG /Files/photogallery/1282/Тижень англійської мови_2017_7.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 168

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.
КЗ ЛОР «Сокальська загальноосвітня санаторна школа III ступенів, ім. Т.Г.Шевченка»

м.Сокаль, Львівська обл., вул.Тартаківська,10

E-mail: sokal_sanatorn@ukr.net

Дата останньої зміни 25 Квітня 2024

Фотогалерея